Information

Priser

Første konsultation koster 262,47 kr.
Normal konsultation koster 166,89 kr.
Udeblivelse eller afbud efter kl. 09.00 160,00 kr.

Priser for træning

Hold med fysioterapeut 111,22 kr.
Selvtræning 55,63 kr.
Fri træning – uden henvisning 3 mr. 1.200,00 kr.

Sygesikring og Sygesikringen Danmark

Vi er i overenskomst med Sygesikring, og de listede priser er med henvisning fra egen læge.  Er du medlem af Sygesikringen Danmark får du yderligere tilskud herfra.

Spørgsmål og svar

Vi har samlet en liste med de oftest stillede spørgsmål.

Skal jeg selv medbringe lagen?
Ja – i forbindelse med behandling bedes du medbringe et lagen eller håndklæde til at dække behandlingsbriksen

Hvordan melder jeg afbud?
Skulle du blive forhindret i at møde op til en aftale skal du melde afbud senest 24 timer før vores aftale, så vi har muligheden for at besætte tiden til anden side. Afbud pr. mail eller telefonsvarer accepteres. For sent afbud eller udeblivelse faktureres på din næste regning med 160 kr.

Brug af forsikring
Der er nu til dags mange, som har forsikringer, der dækker basisudgifterne til behandling. Du skal være opmærksom på at visse ydelser ikke altid er omfattet af forsikringen, eksempelvis akupunktur og tapegebyr. Spørg dit forsikringsselskab. Som forsikringspatient bedes du vide hvor mange behandlinger du er berettiget.

Behandlinger og ydelser udover din aftale med forsikringen faktureres direkte til dig. Samarbejder vi ikke med dit forsikringsselskab skal du selv betale for behandling og ydelser, hvorefter du får regningen refunderet ved dit forsikringsselskab.

Hvordan benytter jeg træningscenteret?
Risskov Fysioterapi tilbyder træning med og uden en henvisning fra egen læge. Vi tilbyder individuel tilpasset træning på et top professionelt niveau, med vores Medicinsk Træning Terapi udstyr. Se mere under “Vi tilbyder”.