Teamet

Anders Østerhaab Mogensen

Anders Østerhaab Mogensen

Fysioterapeut

Anders er uddannet i 1991 og har siden da arbejdet på klinikken.

Han var som fysioterapeut tilknyttet VRI håndbold i 5 år og har sidenhen taget kurser indenfor Manuel Terapi (MT) og osteopati,
GLA:D-konceptet, Medicinsk Træningsterapi (MTT), McKenzie (A-B-C) og Akupunktur under Dansk Selskab for Akupunktur i
Fysioterapi.

Anders har siden 2021 været tilknyttet Århus Elitehåndbold U-19 drenge som primære fysioterapeut.

Læs mere
Ann Kristin Anker

Ann Kristin Anker

Sekretær

Ann er klinikkens sekretær, og byder dig blandt andet velkommen på klinikken og ved telefonen. Derudover tager hun sig af det administrative arbejde på klinikken, og har selvfølgelig indsigt i mange af vores ydelser.

Læs mere
Eric Pierre Breüner Møller Cheret

Eric Pierre Breüner Møller Cheret

Eric Cheret, Specialist i Fysioterapi Msc., Certificeret MDT, Mulligan og Schroth

Eric er specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi og arbejder udenfor sygesikringen. Se hans profil og priser under Muskuloskeletal Specialist her: https://risskov-fysioterapi.dk/muskuloskeletal-specialist/

Læs mere
Heike Müller

Heike Müller

Fysioterapeut

Heike er uddannet i Esbjerg i 2002, og har siden da arbejdet på klinik. Hun har sideløbende været projektansat i Esbjerg kommune i Sygedagpengeafdelingen hvor hun i 2 år varetog udredning og genoptræning af borgere på sygedagpenge.

Hun har specialiseret sig indenfor MET (muscle energi technique), MFR (myofacial release), og manuel terapi. Desuden har Heike taget kurser indenfor reflexlocomotion & DNSS, stabilitetstræning, kæbe/nakke området, samt diverse hold (stabilitet, parkinson, efterfødsel, førfødsel, ryg, gigt og bassinhold).

Læs mere
Sune Petersen

Sune Petersen

Fysioterapeut

Sune er uddannet i Århus i år 2000 og har arbejdet på klinik siden 2001. Han tog i 2003 credential-eksamen indenfor McKenzie-konceptet (Cert. MDT) og er videreuddannet til at foretage udvidet rygudredning, ULRUS (Se under: Vi tilbyder).

Sune har desuden deltaget i Den motiverende rygskole i samarbejde med gigtforeningen og har løbende taget forskellige kurser indenfor: MTT-træning (Medicinsk træningsterapi), Basal osteopati/manuelle teknikker, Skulderudredning, el-terapi samt idrætsfysiologi.

Sune er Certificeret Schroth Best Practice terapeut, fra København 2016

Certificeringer
Cert. MDT
Schroth Best Practice Terapeut

Læs mere
Trudy Meijer Karsbech

Trudy Meijer Karsbech

Fysioterapeut

Trudy er uddannet på Hogeschool van Amsterdam i Holland 1994 og har siden 1996 arbejdet på klinik i Danmark. 

Trudy har taget forskellige kurser inden for MTT-træning (medicinsk træningsterapi), basal osteopati/manuelle teknikker, McKenzie (A-B-C), el-terapi, sportsfysioterapi, Formthotics indlæg, manipulation og har desuden deltaget i Den Motiverende Rygskole (Gigtforeningen).

Trudy har været tilknyttet Risskov Efterskole samt Åbyhøjs Baskets ungdoms- og dame ligahold, og hun har været fysioterapeut for U18 damebasketlandshold 2016-2017. 

Trudy har diverse træningshold på klinikken, blandt andet osteoporosehold og hensynstagende yoga.  

 

Læs mere
Søren Brok

Søren Brok

Fysioterapeut og daglig leder

Søren er uddannet i Århus i 2015 og har siden da arbejdet på klinikken. Han har tidligere været tilknyttet både fodbold- og rugbyhold som primære behandler.

Søren specialiserer sig inden for Muskuloskeletal Fysioterapi og har herudover taget kurser inden for sportsfysioterapi, MTT (medicinsk træningsterapi), smertevidenskab, differentialdiagnostik, kinesiotapening, såler og meget mere.

Søren er derudover leder af klinikken og står til rådighed ved mere generelle spørgsmål eller forslag.

Læs mere
Svend-Aage

Svend-Aage

Klinikkens "Altmuligmand"

Svend-Aage er klinikkens “Altmuligmand”.
Han kender klinikken godt, hjælper til med små som store opgaver og kan være dig behjælpelig med eventuelle spørgsmål du måtte have.

Læs mere
Mikkel Kjærside Rasmussen

Mikkel Kjærside Rasmussen

Fysioterapeut

Mikkel er uddannet fysioterapeut i Aarhus, januar, 2020. Mikkel har siden arbejdet fuldtid på sportsklinik i Vejle samt hos Falck Healthcare. Mikkel har arbejdet ved Risskov Fysioterapi siden juni 2020.  

Han har desuden været tilknyttet Aarhus Fremad Fodbold, Golfklinik Danmark samt Christiansbjerg Håndboldklub.

Foruden sit arbejde som fysioterapeut er Mikkel klinisk vejleder for de studerende samt ekstern censor på fysioterapiuddannelsen.

Mikkel er i gang med at videreuddanne sig inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi, skulder rehabilitering, akupunktur, smertevidenskab samt sportsfysioterapi.  

Læs mere
Daniel Skriver

Daniel Skriver

Fysioterapeut

Daniel er uddannet fysioterapeut i Holstebro i sommeren 2020. Han har arbejdet i Falck Healthcare og har siden februar 2021 arbejdet her på klinikken. Sideløbende med sin uddannelse har han været fysioterapeut for Team Tvis Holstebro håndbolddamer- og ungdomsafdeling.

Daniel er klinikkens sklerosefysioterapeut og har netop taget det nyeste kursus inden for sklerose i 2022.

Han derudover EREPS certificeret personlig træner.  


Senere i år vil han videreuddanne sig inden for ultralyd i forbindelse med udredning af skader.
Derudover vil han videreuddanne sig inden for sportsfysioterapi og smertevidenskab.

Læs mere
Kirstine Høj Obling

Kirstine Høj Obling

Fysioterapeut

Kirstine er uddannet fysioterapeut i Odense i 2004 og har en ph.d. i medicin (2016). Hun har desuden taget forskellige kurser indenfor børnefysioterapi, fysiopilates, MTT-træning (medicinsk træningsterapi), basal osteopati/manuelle teknikker og McKenzie (A-B-C).
 
Kirstine er klinikkens mor/barn fysioterapeut og vejleder blandt andet gravide med gener i forbindelse med graviditet og efterfødsel samt børn med motoriske vanskeligheder og kranieskævhed
Kirstine har arbejdet hos Risskov fysioterapi siden september 2021.
Læs mere
Goya Gotfredsen

Goya Gotfredsen

Fysiurgisk massør med RAB-godkendelse

Goya er uddannet fysiurgisk massør hos Musculus, den skandinaviske skole for Fysiurgisk Massage, i 2004 og har siden da arbejdet i klinik.

Hun har i 12 år været tilknyttet den alternative behandlerklinik “Klinikken ved åen” i Århus og har siden 2016 arbejdet i Falck Healthcares tværfaglige team, hvor hun stadig arbejder i dag, sideløbende med arbejdet i Risskov Fysioterapi. 

Goyas speciale som fysiurgisk massør, består i at fjerne, lindre og forebygge muskelspændinger i kroppen. Hun kan afhjælpe smertende muskelspændinger og overbelastninger i hele kroppen, ryg, nakke, hovedbund, ansigt, skuldre, lænd, baller, ben, arme og fødder. 

Goya videreuddanner sig løbende inden for massage og kropsterapi.

Læs mere
Fie Lindschouw

Fie Lindschouw

Fysioterapeutstuderende

Læs mere
Sandra Pedersen

Sandra Pedersen

Fysioterapeutstuderende

Læs mere
Nicolai Mørk

Nicolai Mørk

Fysioterapeutstuderende

Læs mere
Agnete Bæk Borup

Agnete Bæk Borup

Fysioterapeutstuderende

Læs mere