Teamet

Anders Østerhaab Mogensen

Anders Østerhaab Mogensen

Fysioterapeut

Anders er uddannet i 1991, og har siden da arbejdet på klinikken. Han var som fysioterapeut tilknyttet VRI håndbold i 5 år, og har sidenhen taget kurser indenfor Manuel Terapi (MT) og osteopati, Medicinsk Træningsterapi (MTT), McKenzie (A-B-C), Akupunktur under ” Dansk Selskab for akupunktur i Fysioterapi ” råd vedr Formthotics såler/indlæg samt diverse sportsrelaterede skader

Læs mere
Ann Kristin Anker

Ann Kristin Anker

Sekretær

Ann er klinikkens sekretær, og byder dig blandt andet velkommen på klinikken og ved telefonen. Derudover tager hun sig af det administrative arbejde på klinikken, og har selvfølgelig indsigt i mange af vores ydelser.

Læs mere
Eric Pierre Breüner Møller Cheret

Eric Pierre Breüner Møller Cheret

Fysioterapeut

Eric er specialist i Muskuloskeletal Fysioterapi og har en Master of Science og diplomuddannelse indenfor Manuel Terapi. Eric har desuden uddannet sig indenfor McKenzie konceptet og Mulligan konceptet. I 2015 færdiggjorde han sin akupunktur uddannelse fra selvskabet “Dansk Selvskab for akupunktur i Fysioterapi”.

Herudover har Eric specialiseret sig i MTT (Medicinsk Træningsterapi), og rehabilitering af artrose (slidgigt) i knæ og hofter (MTT og GLAD-konceptet).

Eric er Certificeret Schroth Best Practice terapeut, fra København 2016 og bestod advanced kurset i Schroth Best Practice i 2017

Certificeringer
Msc. MT
MedAc
Cert. MDT
Cert. Mulligan terapeut

Læs mere
Heike Müller

Heike Müller

Fysioterapeut

Heike er uddannet i Esbjerg i 2002, og har siden da arbejdet på klinik. Hun har sideløbende været projektansat i Esbjerg kommune i Sygedagpengeafdelingen hvor hun i 2 år varetog udredning og genoptræning af borgere på sygedagpenge.

Hun har specialiseret sig indenfor MET (muscle energi technique), MFR (myofacial release), og manuel terapi. Desuden har Heike taget kurser indenfor reflexlocomotion & DNSS, stabilitetstræning, kæbe/nakke området, samt diverse hold (stabilitet, parkinson, efterfødsel, førfødsel, ryg, gigt og bassinhold).

Læs mere
Inger Landkildehus Ringgaard

Inger Landkildehus Ringgaard

Fysioterapeut

Inger er uddannet som statsautoriseret fysioterapeut fra Fysioterapeutskolen i Aarhus i 2016. Hun har siden 2017 arbejdet på klinikken i Risskov. Hun har været tilknyttet Aarhus Rugby Klubs herre senior hold samt flere forskellige danske kontinental cykelhold.

Inger er uddannet i akupunktur – gennem Dansk Selskab for Akupunktur i Fysioterapi og er også uddannet FysioPilates instruktør.
Inger har specialiseret sig indenfor den fysioterapeutiske behandling af Sclerose gennem en kursusrække og er blevet undervist i den fysioterapeutiske tilgang til patienter med ALS. Derudover har hun taget flere forskellige kurser i kinesiotapening, Mulligan-konceptet og indenfor dystoni-området.

Inger er i øjeblikket i gang med en 4-årig diplomuddannelse i Muskuloskeletal Fysioterapi.

 

Certificeringer
MedAc

FysioPilates instruktør

Læs mere
Sune Petersen

Sune Petersen

Fysioterapeut

Sune er uddannet i Århus i år 2000 og har arbejdet på klinik siden 2001. Han tog i 2003 credential-eksamen indenfor McKenzie-konceptet (Cert. MDT) og er videreuddannet til at foretage udvidet rygudredning, ULRUS (Se under: Vi tilbyder).

Sune har desuden deltaget i Den motiverende rygskole i samarbejde med gigtforeningen og har løbende taget forskellige kurser indenfor: MTT-træning (Medicinsk træningsterapi), Basal osteopati/manuelle teknikker, Skulderudredning, el-terapi samt idrætsfysiologi.

Sune er Certificeret Schroth Best Practice terapeut, fra København 2016

Certificeringer
Cert. MDT
Schroth Best Practice Terapeut

Læs mere
Trudy Meijer Karsbech

Trudy Meijer Karsbech

Fysioterapeut

Trudy er uddannet på Hogeschool van Amsterdam i Holland 1994, og har siden 1996 arbejdet på klinik i Danmark. Trudy har taget forskellige kurser indenfor MTT-træning (medicinsk træningsterapi), basal osteopati/manuelle teknikker, McKenzie (A-B-C), el-terapi, Formthotics indlæg, manipulation og har desuden deltaget i Den Motiverende Rygskole (Gigtforeningen).

Trudy har diverse træningshold på klinikken og er klinisk vejleder for fysioterapi studerende fra VIA University.

Endvidere er Trudy tilknyttet Åbyhøjs basket ungdoms- og dame ligahold, samt fysioterapeut for U18 damebasketlandshold 2016-2017

Læs mere
Søren Brok

Søren Brok

Fysioterapeut

Søren er uddannet i Århus i januar 2015 og har siden da arbejdet på klinikken. Han har tidligere været tilknyttet Skovbakkens 2. div. fodboldherrer samt ungdomslandsholdet i rugby.

Søren er ved at specialisere sig inden for Muskuloskeletal Fysioterapi (en 4-årig diplomuddannelse) og har herudover taget kurser inden for MTT (medicinsk træningsterapi), kinesiotapening samt såler.

Læs mere
Svend-Aage

Svend-Aage

Klinikkens "Altmuligmand"

Svend-Aage er klinikkens “Altmuligmand”.
Han kender klinikken godt, hjælper til med små som store opgaver og kan være dig behjælpelig med eventuelle spørgsmål du måtte have.

Læs mere
Mikkel Kjærside Rasmussen

Mikkel Kjærside Rasmussen

Fysioterapeut

Mikkel er uddannet fysioterapeut i Aarhus, januar, 2020. Mikkel har siden arbejdet fuldtid på sportsklinik i Vejle samt hos Falck Healthcare. Mikkel har arbejdet ved Risskov Fysioterapi siden juni 2020.  

Han har desuden været tilknyttet Aarhus Fremad Fodbold, Golfklinik Danmark samt Christiansbjerg Håndboldklub.

Mikkel er i gang med at videreuddanne sig inden for Mekanisk Diagnostik og Terapi, skulder rehabilitering, akupunktur, smertevidenskab samt sportsfysioterapi.  

Læs mere

Læs mere