Ernæringskonsulent

Første konsultation

Den første konsultation tager ca. 60 min., hvor vi planlægger dit forløb, så det passer netop til dig og dine ønsker og behov. Den første samtale bruges til at få afklaret, hvilke specifikke problemstillinger der er tale om, hvad der skal arbejdes med, og hvad målet er.

Du vil bl.a blive spurgt ind til din livssituation, spisevaner, arbejde, familie, fritid osv. Herved bliver der spurgt indtil dine eksisterende kostvaner og den effekt de har på din sundhed og hvilke problemstillinger de evt. kan have for dig.

Ved første konsultation kan du få besvaret de spørgsmål, du måtte sidde inde med.

Samtalen bliver planlagt efter dine behov. For nogle er det vigtigt, at man fra starten får talt om, hvordan deres tilberedning af mad kan gøres sundere, og hvad som de skal være opmærksomme på, når der handles ind. Mens andre har mere brug for at arbejde med den følelsesmæssige del og få vendt deres tankemønstre i forbindelse med måltider.

Mange har brug for at få mere struktur over deres måltider og en fornemmelse af, hvor meget mad de må spise til de forskellige måltider eller idéer til hvad de skal spise.

 

Opfølgende konsultation

Opfølgende samtaler tager ca. 30 min. Her er der rum til, at du kan stille spørgsmål og få talt om, hvad der går godt, og hvad der har været en udfordring. Ud fra dette gives inspiration og vejledning til, hvordan du kan arbejde videre og få vendt udfordringer til succesoplevelser.

Ved de opfølgende samtaler, arbejdes der videre med de problemstillinger som kan opstå undervejs i et forløb. Dette kan f.eks. være en travl hverdag, ferier, sociale arrangementer, kræsne børn og mm. Fra gang til dig sætter vi realistiske og håndterbare delmål og aftaler hvad du arbejder på indtil næste gang i ses.

 

Vejning 

Ved alle dine konsultationer har du mulighed for at blive målt og vejet hvis det er et ønske.

 

Prisliste

 Første konsultation, 750 kr af 60 minutters varighed

Opfølgende konsultation, 400 kr af 30 minutters varighed

 

*Rabat kan gives hvis man kommer som familie eller par

 

Kontakt

kostbuddet@gmail.com

 

Sociale medier 

Facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100072595655418

Instagram

https://instagram.com/kostbuddet?utm_medium=copy_link