Mor/barn fysioterapi

Babyfysioterapi

Har du spørgsmål vedrørende din babys motoriske udvikling eller er du i tvivl om din baby fx har en favoritside, et fladt eller skævt baghoved. Få svar på dine spørgsmål samt råd og vejledning i hvordan I som forældre hjælper jeres baby bedst muligt.

Børnefysioterapi

Har dit barn sensoriske/motoriske udfordringer fx uro i kroppen, hovedpine eller indlæringsvanskeligheder, kan specifik behandling afhjælpe. Behandlingen foregår så vidt muligt gennem leg og dit barn udfordres  i trygge omgivelser. Det skal være sjovt og hyggeligt. 

Efterfødselstjek til mor

Efter en graviditet er det rart at få kroppen på højkant igen. Måske har du spørgsmål til adskilte mavemuskler, måske har du ondt i ryggen af at bære rundt på baby, måske noget helt tredje. 

Få råd og vejledning i hvad du kan gøre for at få din krop bedst mulig på højkant igen.

Gravidbehandling

Under en graviditet gennemgår kroppen store forandringer og din kropsholdning ændres. Med få hjælpemidler er det muligt at forebygge ryg- og bækkensmerter. Det kan også være at du allerede nu har ondt i fx ryggen. Med individuel behandling får du hjælp til at aflaste din voksende krop og afhjælpe smerter. 

Gratis tjek “adskilte mavemuskler”

Få et 15 minutters gratis Rectus Diastase tjek (RD), hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har  adskilte mavemuskler (RD) efter din fødsel. Vi måler din RD og taler om muligheder for genoptræning.

 

Prisliste

Førstegangsbehandling: 40 min: 645 kr. 

Opfølgende behandling 30 min: 485 kr. 

Opfølgende behandling 20 min: 375 kr. 

 

Der ydes tilskud fra Sygeforsikringen “Danmark”, gælder også børn hvis de er registrerede hos “Danmark”.

Forsikringsselskaber kan også dække behandlingen helt eller delvist.