Pausering af vederlagsfrie patienter

Den vederlagsfrie fysioterapi må desværre sættes på pause i den sidste halvdel af december.

Pausen skyldes, at den samlede ramme for udgifterne til vederlagsfri fysioterapi ser ud til at blive overskredet. Vores forening Danske Fysioterapeuter har ifølge overenskomsten et aktivt medansvar for at medvirke til at sikre, at udgiftsrammen ikke bliver overskredet, herunder ved at informere os praktiserende fysioterapeuter om, at der må etableres ventetid, hvis der er tegn på at udgiftsrammen vil blive overskredet.

På Danske Fysioterapeuters hjemmeside kan du læse, at Danske Fysioterapeuter den 25. november har opfordret de praktiserende fysioterapeuter til at sætte alle patienter i den vederlagsfri ordning på pause i to uger i december måned; https://www.fysio.dk/nyheder/nyheder-2022/vederlagsfri-behandling-skal-sattes-pa-pause

Vi følger på klinikken den opfordring, som vores forening har meldt ud, solidarisk med landets øvrige klinikker. Hvis du vil klage over pausen vedr. din behandling med tilskud, kan du inden 6 uger skrive til din bopælskommune eller direkte til regionen. Dette vil vi opfordre alle vores patienter til, da vi har brug for at sætte fokus på denne uholdbare problematik.

Hvis du ønsker at forsætte din behandling resten af året, er det kun en mulighed, hvis du vælger at betale hele honoraret selv.

Vi begræder den beklagelige situation, som det sætter både os og vores patienter i.

Vi glæder os til at se dig igen efter nytår!

Mvh Team Risskov Fysioterapi