Fysiopilates

Fysiopilates – Klar efter fødsel

Efter fødsel eller kejsersnit er det vigtigt at få genoptrænet din krop. Fysiopilates er en skånsom men effektiv måde at komme i gang på og tager udgangspunkt i det bedste fra pilatestræning, bearbejdet og anvendt fysioterapeutisk. Det er en klinisk træningstilgang, som målrettes individuelt og præcist til hver enkelt deltager. Derfor vil der også være max 5-8 deltagere på hvert enkelt hold. Der er i undervisningen fokus på din kropsholdning og “kerne” og vi vil ta’ snakken om adskilte mavemuskler.

Det er meget individuelt hvornår træning efter fødsel/kejsersnit kan genoptages, men typisk efter 4-8 uger. Kontakt os eller læs mere her hvis du er i tvivl:  https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/graviditet/sygdomme/efter-foedslen/motion-efter-foedslen/

Baby er velkommen og der er mulighed for at parkere barnevognen et trygt sted udenfor. 

 

Tid: Ses under holdtræning

Sted: Træningssalen Risskov Fysioterapi

Pris: 6 x 60 minutter 1080 kr. 

 

Fysiopilates – Klar til fødsel 

Som gravid er det vigtigt at blive ved med at dyrke motion og bevæge sig for at have det bedst mulige udgangspunkt til din fødsel eller dit kejsersnit. Fysiopilates er en skånsom men effektiv måde at træne på og tager udgangspunkt i det bedste fra pilatestræning, bearbejdet og anvendt fysioterapeutisk. Det er en klinisk træningstilgang, som målrettes individuelt og præcist til hver enkelt deltager.  Derfor vil der også være max 5-8 deltagere på hvert enkelt hold og du vil trygt kunne træne uanset terminsuge. 

FysioPilates til dig som gravid er skånsom men effektiv træning med fokus på de muskler der belastes under graviditeten.Træningen gør din krop stærkere til fødslen og forebygger smerter i din voksende krop.

 

Tid: Ses under holdtræning

Sted: Træningssalen Risskov Fysioterapi

Pris: 6 x 60 minutter 1080 kr. 

 

Sygeforsikring “Danmark” giver tilskud til fysioterapeutisk træning. Tilskuddet afhænger af hvilken gruppe du er medlem af. 

Du kan også få tilskud hvis du har en henvisning fra egen læge til træning.