Medicinsk træningsterapi – MTT

Genoptræning med MTT

Vores hyggelige træningscenter er udstyret med MTT maskiner.  MTT blev i 60’erne udviklet af fysioterapeut og manuel terapeut Oddvar Holten fra Norge og er baseret på mere end 30 års klinisk erfaring og forskning.

MTT er aktiv rehabilitering, der har til formål at genoptræne patienter sådan at patienten forbedrer sine daglige funktioner. Med doserede øvelser sættes patienten i gang med et aktivt og nøje tilrettelagt individuelt tilpasset genoptrænings program, i hvilket den aktuelle funktionskvalitet påvirkes optimalt.

Individuel tilpasning af øvelserne

Målet er at øge tolerancen for belastning og at normalisere muskelbalance og koordination, for der i gennem hurtigt at kunne forbedre leddets/kroppens funktion. Der behandles for smerte, nedsat stabilitet og bevægelighed – udholdenheden og nedsat styrken.

MTT’s force er den individuelle tilpasning til hver enkelt problem, hver enkelt patient, leddet af speciale uddannede fysioterapeuter, og anvendes gerne i sammenspil med andre fysioterapeutiske tiltag, alt efter patientens symptomer og tilstand.  Det specielle udstyr, og MTT’s mulighed for at tilpasse og graduere øvelserne, muliggør træning af alle typer patienter.